Nieuws

Jeugdcompetitie

Het lijkt nog ver weg, maar over anderhalve maand staan we alweer heerlijk buiten competitie te tennissen op het gravel van TC Roomburg. Voor iedereen die zich heeft aangemeld voor de jeugdcompetitie: de teamindeling en speeldata zijn bekend!  

De teamindeling
De jeugdcommissie heeft zich de afgelopen periode samen met de trainers gebogen over de indeling van de jeugdteams voor de voorjaarscompetitie. Dit gebeurt altijd zeer zorgvuldig en alle wensen worden bekeken en indien mogelijk meegenomen. De definitieve indeling staat ondertussen hier op de website Er hebben zich deze keer weinig kinderen aangemeld voor de rode competitie. Kinderen die met rode ballen trainen en graag een paar leuke wedstrijdjes spelen op de zondagmorgen, kunnen alsnog aangemeld worden bij de jeugdcommissie.  

Er zijn nog enkele kinderen die wel ingedeeld zijn, maar die nog geen lid zijn. Hun namen staan er in de indeling (nog) niet bij. Met hen nemen we nog contact op om dit snel te regelen. Dus als je je wel hebt opgegeven maar je staat er niet tussen, dan is je lidmaatschap nog niet rond. Check dit dan aub nog even met Wies van onze ledenadministratie.    

Even voor de handigheid; bij deze nogmaals de competitiedata en praktische informatie over de competitie.

Oproep captains
We zijn voor elk team op zoek naar een captain van het team, maar wat doet een captain precies? De captain is het aanspreekpunt voor de jeugdcommissie. Daarnaast wordt zijn/haar naam ook vermeld op de site van de KNLTB bij het team, waardoor hij/zij benaderd kan worden door de tegenstander. Bij verwacht slecht weer is het ook handig om vooraf contact te zoeken. Ook kan de captain een rijschema (je hoeft niet elke keer zelf te rijden) en een speelschema maken. Bij de groene en gele (junioren) competitie vult de captain ook de standen in van de thuiswedstrijden (dit kan ook door een fotootje te krijgen van een begeleidende ouder). We maken te zijner tijd een appgroep aan met alle captains waarin we nuttige informatie delen. Lijkt het je leuk om captain van een team te zijn, meld je dan aan bij de jeugdcommissie!  

1 april, tassen ophalen
Bij de groene en gele competitie krijgt elk team een tas met 4 blikken tennisballen per thuiswedstrijd. Elk team kan op 1 april een teamtas ophalen in het clubhuis.  

Lees verderop in de nieuwsbrief meer over de inschrijving voor de voorjaarstrainingen!

Heb je vragen? Stuur dan even een mailtje naar de jeugdcommissie.

« Terug

» Nieuws archief