Nieuws

Toptennis op Roomburg!

Tientallen tennissers uit de Nationale top 100 tennistoppers strijden van woensdag 20 tot en met zondag 24 juli 2022 om de titel tijdens de 66e RE/MAX Open Leidse Tenniskampioenschappen op Roomburg.

Het beroemde tennistoernooi vindt alweer voor de 66ste keer plaats op onze club, en zoals elk jaar doen veel toppers mee.

Bij de heren komen beide finalisten van de 2021 editie van de 'Open Leidse' terug; Lodewijk Weststrate om zijn titel te verdedigen en Daniel de Jonge om hem hiervan te weerhouden. Deze twee spelers uit de top 20 van Nederland hebben wel te maken met een pittige concurrentie, onder meer van top 30 spelers Dax DondersJarno JansThorsten Sollie en Jurriaan Bol.


Bij de dames komt finaliste Shura Poppe (nummer 25 van Nederland) proberen haar resultaat van 2021 te verbeteren. De plaatsingslijst wordt vooralsnog aangevoerd door Gabriella Mujan (nr. 21). Local hero Marenthe Sijbesma heeft een sterke groei doorgemaakt en komt met een top 30 ranking proberen dit toernooi in haar eigen regio te winnen. 

Leuk als jullie komen kijken! Lekker eten kan ook de hele week en op vrijdag organiseren we een gezellige pubquiz, deelname is gratis. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar de wedstrijdleiding: openleidse@tcroomburg.nl 

« Terug

» Nieuws archief