Nieuws

Tennisrackets gezocht!

In 2019 is Tennisclub Roomburg gestart met het project “ tennis voor statushouders” .  In de afgelopen 2 jaren heeft een groep op onze club kunnen trainen en spelen, mede door de inzet van een aantal vrijwilligers en financiële ondersteuning van de club, de gemeente en de Rabobank . We zijn er trots op hoe het project zich heeft ontwikkeld. Gelukkig kunnen we dit jaar toch met een nieuwe groep van 6 personen van start en daarvoor zoeken we nog rackets en tennismaatjes!  

Peter Blokhuis al toegezegd om de groep van beginnende tennissers vrijwillig te gaan trainen op zaterdagmorgen. We hebben een gift aangevraagd en ontvangen van het Rabobankwensenfonds. Met deze gift willen we de groep in staat stellen goede tennisschoenen aan te schaffen. Helaas is ons budget niet voldoende om ook rackets te kunnen aanschaffen.

Hierbij doen we een oproep aan onze leden om de groep van rackets te voorzien: heb je thuis nog een goed racket liggen dat je niet gebruikt en nog geschikt is om mee te tennissen? Doneer dat dan aan deze groep! Je kunt dit racket inleveren bij Nienke of Ilse ( onze pachters) . Wanneer de bespanning niet goed is dan kunnen wij zorgen voor een nieuwe bespanning.

Onze beginnende tennissers hebben natuurlijk ook oefening nodig. We zoeken leden die het leuk vinden om eens af te spreken om te tennissen met iemand uit de groep.

De groep staat op zaterdag van 9.00 tot 10.00 uur op de baan of neem contact op met Ted, Tonny of Astrid

 

Namens T.C. Roomburg

Astrid Verheule (secretaris) ,  secretaris@tcroomburg.nl

Ted Paap (vrijwilliger; lid)

Tonny Ohlenschlager ( vrijwilliger; lid)

« Terug

» Nieuws archief