Nieuws

Jeugdnieuws

Beste Jeugdleden, 

Hierbij willen we je informeren over vier leuke zaken op TC Roomburg: het pyjama toernooi, de instuif, de thuisblijverscursus en de Roomburg-kleding. 

Het pyjama- toernooi Op 13 mei is het zover! Dan organiseren we weer het enige echte pyjama-toernooi voor alle jeugdleden die spelen in rood, oranje en groen! Jij doet toch ook mee? Geef je snel op via mail aan jeugd@tcroomburg.nl (zie de poster). 

De instuif is weer gestart Alle jeugdleden kunnen op vrijdag gratis een uurtje extra komen trainen van 17.30 – 18.30 uur. We zetten een muziekje aan en maken er een feestje van. Zodra het clubhuis weer open mag, zal er na de instuif tegen een kleine vergoeding een maaltijd voor jullie zijn gemaakt door het team van onze pachter Nienke van Benschop. Tegen die tijd hoor je hoe en waar je je wekelijks voor de maaltijd kunt inschrijven. Aanmelden is nu voor alleen de training niet nodig. Dus kom elke week gezellig extra trainen. Tot bij de instuif!! 

Thuisblijverscursus in de mei-vakantie Ook wordt er in de mei vakantie een thuisblijverscursus georganiseerd voor de jeugd van maandag 3 tot en met vrijdag 7 mei. Een ochtendprogramma tennistraining van 10.00 - 12.00 uur op de 5 doordeweekse dagen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar gertjan@imtennis.nl. De cursus wordt gegeven op TC Roomburg en kost € 100 per kind. 

Roomburg-kleding De nieuwe jeugdleden kunnen hun TC Roomburg shirt ophalen vanaf 30 april na de instuif op vrijdag. Leden die al langer lid zijn en die alweer toe zijn aan een maatje groter, kunnen weer clubkleding bestellen. We verwachten dat we vanaf 30 april pas-setjes beschikbaar hebben. Je kan bij de trainers op Roomburg de kleding passen om te bepalen welke maat je nodig hebt. Hier heb je tot maximaal 16 mei de gelegenheid voor. Jouw ouders ontvangen een bestelformulier (zie ook bijlage) en voor 16 mei kan er besteld worden door het bestelformulier te mailen naar jeugd@tcroomburg.nl. Wij zullen centraal bestellen. De betaling geschiedt bij het afhalen in de winkel van onze sponsor Intersport. Hier zal apart nog een mail over worden gestuurd.

let op: 26 t/m 30 april is er gewoon les (behalve dinsdag 27 april geven we geen les). 3 t/m 7 mei zijn er geen trainingen, maar natuurlijk wel de leuke thuisblijverscursus.

« Terug

» Nieuws archief