Nieuws

Corona maatregelen

Beste allemaal,

 

Naar aanleiding van de maatregelen van gister en berichtgeving van de KLNTB over corona delen we hieronder de maatregelen die gelden voor onze club. Het zijn harde maatregelen, maar helaas noodzakelijk om het virus onder controle te krijgen.

 

Tennissen zonder publiek en horeca

Gelukkig kunnen we blijven tennissen! Ook in wedstrijdverband, alleen zonder publiek en het clubhuis is gesloten. Publiek is vanaf dinsdag 29 september 18.00 uur niet toegestaan bij trainingen, wedstrijden en vrij spelen. Dus helaas moeten Nienke en Edwin de bar voor de komende weken sluiten.

De kleedkamers en toiletten blijven voor nu even dicht om praktische redenen, behalve wanneer er competitie gespeeld wordt. Zorg dus zowel voor jezelf als voor je kind voor een goede voorbereiding. Een waterfles vullen kan eventueel aan de buitenzijde van het clubhuis, daar zit een kraan. Na afloop van het tennissen geldt dat je het park zo snel mogelijk verlaat. Dus na afloop van het vrij spelen, de training of een wedstrijd direct huiswaarts.

Mocht het toegangshek dichtzitten, is het hangslot te openen met de code 2313. Als je de laatste bent, graag het hek weer afsluiten dmv het hangslot. Dit mede in verband met potentieel vandalisme. Uiteraard zijn de algemene ‘1.5 meter afstand’ regel en de hygiëneregels nog steeds van toepassing. Op 20 oktober worden de maatregelen geëvalueerd.

 

Vrij spelen en training

Vrij spelen is gewoon mogelijk van 9.00 tot 22.30, dan gaan de lichten uit. Voor het vrij spelen blijft gelden, reserveer vooraf online een baan, kom kort voor het geplande tijdstip naar de baan en verlaat het park direct na afloop. Dat geldt ook voor trainingen. Het is niet toegestaan dat spelers op het park blijven hangen, of dat ouders bij trainingen van hun kinderen komen kijken.

 

Competitie

Als het weer het toelaat kunnen de competitiewedstrijden doorgaan. Thuisspelende teams ontvangen de tegenstanders 10 minuten voor aanvang van de speeldag en kunnen na de ploeguitwisseling direct de baan op. Na afloop van de laatste wedstrijd verlaat iedereen zo snel mogelijk het park. We adviseren je voor je eigen eten en drinken te zorgen. De kleedkamers en toiletten van het clubhuis zijn open.

 

Competitie jeugd

Voor jeugdteams t/m 17 jaar (Groen, Geel junior 11-14 en Geel 13-17) geldt dat jeugdcoördinatoren, wedstrijdplanners en ouders die moeten rijden naar uitwedstrijden onderdeel uit maken van het begeleidende team. Dat is toegestaan (dus 1 begeleider per uitteam). Toeschouwers, zoals overige ouders, opa en oma, broertjes en zusjes zijn niet toegestaan. Ook het thuisteam mag maximaal 1 begeleider meenemen.

Voor de oranje competitie (zondag 4 oktober laatste speeldag) geldt eveneens 1 begeleider per uit- en thuisteam. Ook leden van de jeugdcommissie zullen aanwezig zijn om te begeleiden.

 

Tot slot

We realiseren ons dat deze maatregelen veel impact hebben op het clubleven. De competitie- en toernooisfeer zoals we die kennen is niet haalbaar. Geen ontvangst met taart, koffie of thee en geen drankje na afloop. Niet alleen voor spelers is dit jammer, maar ook onze pachters Nienke en Edwin. Hopelijk zijn we corona snel weer de baas! We rekenen op uw begrip en medewerking.

Uiteraard brengen we je op de hoogte wanneer er weer een verandering is in de genoemde maatregelen.

 

Het bestuur van TC Roomburg

 

« Terug

» Nieuws archief