Nieuws

Planning Baanonderhoud

Hi Roomburgers! 

Het voorjaar nadert en dan beginnen de tenniskriebels weer te komen.

We hebben ook dit jaar weer vaak in de winter (tussen storm, lichte vorst en regen door) kunnen spelen op de banen. De banen hebben dan ook zeker een onderhoudsbeurt nodig. 
Dat gaan we in samenspraak met de gemeente nu zo doen dat er, als het weer het toelaat uiteraard, of vier (6-9) of vijf (1-5) banen beschikbaar blijven.

Deze week start het onderhoud op baan 1-5. Die waren al het meest kwetsbaar en worden nu weer opgeknapt voor het komende jaar. Dat betekent dat ten minste voor de komende twee weken baan 1-5 niet te gebruiken zijn. Afhankelijk van het weer (onderhoud is gebaat bij droog weer) kan dat iets langer duren. Vervolgens start ook het onderhoud aan baan 6-9.

 

Ook wordt gestart met de herbestrating van de paden rond baan 6-9 en zal speodig het hekwerk worden rechtgezet, zodat ons park er vanaf april 2022 weer een stuk beter uitziet!

Houd de website in de gaten voor updates en hopelijk tot snel op mooi geprepareerde tennisbanen!

 

Vriendelijke groeten,

John, namens het bestuur.
 

p.s. en wellicht ten overvloede.....
Als de baan spiegelt of er staan plassen op (door regen of 'opdooi' na vorst) kan je nooit spelen.
Je kan op de website kijken of daar een update staat. Zo niet, dan kan je ook nog op de webcam kijken of het bord 'banen onbespeelbaar' op baan 1 staat.
Twijfel je dan kan je het bij de bar of de trainers navragen (als die op het park zijn), of iemand van het bestuur een app sturen.

We werken als bestuur aan een beter systeem om bespeelbaarheid van de banen wat duidelijker te monitoren en vervolgens ook te kunnen en communiceren. Daarover later meer. 

 

« Terug

» Nieuws archief