Vacatures

Onze mooie tennisclub vaart natuurlijk nooit zo wel als er geen vrijwilligers meer zijn, dus is de club altijd op zoek naar vrijwilligers op verschillende plekken, informeer via onderstaand formulier.


Concreet zijn we op zoek naar invulling voor oa. de volgende functies:

 

  • deelname Jeugdcommissie

De jeugdcommissie is op zoek naar mensen die een paar keer per jaar willen helpen tijdens Jeugd evenementen en die mee willen denken hoe het jeugd beleid op TC Roomburg vorm te geven en tot uitvoer te laten komen. Het hoeft zeker niet veel tijd te kosten (enkele uurtjes per maand en bij activiteiten een ochtendje of middagje, hoe meer mensen hoe minder per activiteit vanzelfsprekend.

 

  • deelname Redactie/communicatie commissie

Vind je het leuk om kleine stukjes te schijven op de website en/of op social media zoals de facebook pagina van Roomburg. Het kost je hooguit een paar uurtjes per maand. Je kunt dit vrijwel geheel zelf indelen, het is wel handig om op de hoogte te blijven van allerlei leuke (Roomburg) tennisnieuwtjes. Eens per jaar wordt er een papieren blad gemaakt (maart) hiervoor ook hier wordt een bijdrage op prijs gesteld.

 

  • deelname Evenementen commissie

 

 

Voor meer info gebruik aub dit formulier er wordt dan zsm contact gezocht.