Nieuws

60e Open Leidse Kampioenschappen

 

IJZERSTERK DEELNEMERSVELD VOOR 60STE 'OPEN LEIDSE' OP TC ROOMBURG

 

De Open Leidse Tenniskampioenschappen vinden van maandag 13 tot en met zondag 19 juli 2015 voor de 60ste keer plaats op tennisclub Roomburg. Het tennistoernooi kan voor deze jubileumeditie rekenen op een wel zeer sterke bezetting. Zowel bij de heren als de dames doen er drie voormalig winnaars mee, en in beide onderdelen spelen maar liefst vijf spelers uit de nationale top 20.  

 

Bij de heren wordt de plaatsingslijst aangevoerd door Nick van der Meer (7), gevolgd door Tim van Terheijden (9), Kevin Boelhouwer (10), Bart de Gier (13) en Mark de Jong (16). Bij de dames zijn Danielle Harmsen (4), Olga Kalyuzhnaya (7), Marcella Koek (10), Mandy Wagemaker (14) en Nicole Thyssen (17) de hoogste genoteerde speelsters.

 

De kwalificaties voor het hoofdtoernooi starten op maandag 13 juli, het hoofdtoernooi start op woensdag 15 juli. De finales worden gespeeld op zondag 19 juli. De wedstrijden van Nationaal Ranglijst Toernooi worden tussen 10.00 en 20.00 uur gespeeld en zijn de hele week gratis toegankelijk voor publiek.

 

Naast het prestigieuze tennistoernooi in de categorie 1 wordt deze week ook een Open Toernooi in de categorieën 3 tot en met 7 gespeeld. Elke avond worden heerlijke maaltijden geserveerd en op vrijdagavond is er een feestavond met live-muziek.

 

« Terug

» Nieuws archief