Nieuws

Vrijdagmiddag voortaan tennisinstuif!!

Vrijdagmiddag is voortaan Roomburg middag voor jeugdleden en hun ouders.

Vrije training en aansluitend eten voor jeugd van 8-18 jaar.

Doe mee en schrijf je in op de lijst in het clubhuis!

Vanaf 3 april gaan we starten met een nieuw initiatief voor de jeugd. Iedere vrijdag staan de trainers van IMPACT en Henny klaar om de week gezellig af te sluiten en het weekend in te luiden met jeugdleden en hun ouders. Voor iedereen die vrijdagmiddag zin heeft om onder leiding van de IMPACT trainers nog een keer extra te trainen zijn er 3 banen beschikbaar van 17.10-18.25. Aansluitend zal Henny zorgen dat voor iedereen een ranja en een lekkere maaltijd klaar staat. Wie daarna nog zin heeft om te blijven kan natuurlijk afhangen om nog even te tennissen of gewoon even lekker blijven chillen

Je kunt je alleen of met een tennismaatje inschrijven. De trainers zullen hun training wekelijks afstemmen op het aantal kinderen, leeftijd en tennisniveau. Het maakt niet uit hoe lang je tennist of hoe goed je bent. Iedereen van 8 jaar en ouder die zin heeft kan meedoen. Op het bord in het clubhuis hangt vanaf maandagmiddag een intekenlijst voor deze inloop training. De inschrijving voor de training sluit op donderdagavond. Dus wees op tijd als je me wilt doen.

Na afloop van de training kan je als je zin hebt dus ook blijven eten. Nasi, pannenkoeken, spaghetti of kip-kerry. Henny zal zorgen dat er iedere week een lekkere maaltijd is. Op de intekenlijst kun je gelijk aangeven als je wilt blijven eten. Kosten voor de training, maaltijd en een ranja zijn 5 euro per week. Als je niet blijft eten kun je voor 2,50 meetrainen en is er ook voor jou een ranja na afloop. Mocht je liever frietjes of spareribs eten na afloop dan doe je gewoon mee voor 2,50 en bestel je je eten aan de bar. Je bijdrage betaal je om 5 uur voordat je de baan op gaat bij Henny aan de bar.

Ook ouders zijn uiteraard met of zonder tenniskleren welkom om het weekend op Roomburg te komen inluiden. Als je als ouder afhangt kun je lekker zelf even tennissen, maar je bent ook welkom voor een drankje of hapje. Mocht je als ouder ook gezellig willen blijven eten dan heeft Henny op het bord naast de bar de maaltijden staan waaruit je kunt kiezen.

Wij hebben al van verschillende kanten gehoord dat jongeren en ouders de inloop trainingen en leuk idee vinden. Daarom hopen we dat het dit jaar op Roomburg een gezellige boel wordt op de vrijdag namiddag.

Tot op de tennisbaan.

« Terug

» Nieuws archief