Nieuws

Nieuws van de Sponsor Commissie

Beste Roomburgers, 

Hieronder wat nieuws van de Sponsorcommissie:

Op www.tcroomburg.nl vind u sinds enkele weken een aktie knop van onze Stategic Partner Intersport Twinsport genaamd ''Shoppen''. Elke dag 6 aanbiedingen met 10% korting. Denk aan polo's en shirt's, maar ook aan gripjes en andere tennisspullen. Daarnaast krijgt u op vertoon van uw Roomburg ledenpas 10% korting bij de aanschaf van tennisspullen. Mocht u problemen ondervinden met het verkrijgen van de korting of een personeelslid in de winkel treffen die niet op de hoogte is van deze regeling, wilt u dan een e-mail sturen naar nbakker@hotmail.com? Alvast vriendelijk bedankt!

Toernooisponsoren 2016

Vanaf dit jaar is het ook mogelijk om als clubpartner een van de Roomburg toernooien te ondersteunen. De Van Marwijk Adviesgroep van Rob en Jasper van Marwijk heeft dit jaar de Open Leidse Kampioenschappen financieel ondersteund en tegelijkertijd haar 25 jarig jubileum met onze vereninging gevierd. Zo waren er comfortabele rode kussens voor op de betonnen tribunes en hadden we op baan 1 de primeur van het baanbord. Onder de zitbankjes voor de spelers is ruimte gemaakt voor een reclamebord. Zowel spelers en publiek vonden dit een zeer geslaagde en vooral stijlvolle promotieactie. Voor al uw verzekering en hypotheken bent u bij de Van Marwijk Adviesgroep aan het juiste adres!

Uw RE/MAX makelaar Gijs de Kok heeft dit seizoen de clubkampioenschappen gesponsord. Mooie beachflags van RE/MAX kleedden ons park aan tezamen met reclamedoeken op baan 5. Prachtig mooi initiatief van clubpartner van het eerste uur Gijs de Kok, bij wie u overigens 10% korting krijgt op de makelaarscourtage! Voor meer informatie neemt u contact op met Gijs via gijsdekok@remax.nl

Nieuwe Clubpartners:

De commissie heeft ook dit jaar niet stil gezeten. Er zijn in 2015 en 2016 een aantal nieuwe clubpartners bij gekomen waar wij als vereniging erg blij mee zijn en uw aandacht voor vragen:

Vos Hoffer vd Haar Archicten 

gelooft in een betere leef- en bebouwde omgeving. VHHA is een architectenbureau dat dat realiseert vanuit een integrale aanpak. VHHA is een full-service bureau dat ten dienste staat van de opdrachtgever en kan haar volledig ontzorgen in het ontwerp- en bouwproces. VHHA ontwerpt en tekent vanaf het eerste idee, werkt dit uit in een technisch en haalbaar plan en zorgt voor de juiste realisatie. De service reikt zelfs tot de nazorg. Meer informatie? Neem dan contact op met Tycho Vos via tycho@vhha.nu. Leuk om te weten is dat Tycho Vos ook penningmeester is van onze mooie vereninging. 

Impact Tennisorganisatie 

Impact is vooral in District Leiden actief op het gebied van tennis. Impact is gespecialiseerd in het clubtennis en staat elke vereniging waar Impact actief ismet raad en daad bij. Dat houdt in het geven van de tennistrainingen, het organiseren van competities en toernooien en het maken van beleidsplannen. Impact en zijn trainers proberen iedere vereniging hun eigen gezicht/sfeer te laten houden.Meer informatie: mail naar bartel@impacttennis.nl of gertjan@impacttennis.nl. Beide heren behoeven natuurlijk geen verdere introductie!

Zooma bouwt Apps 

Is een creatieve ontwikkelstudio gespecialiseerd in het maken van state of the art Android, iOS en Windows apps voor smartphones, tablets, smart TVs en smart watches. Vanuit de Leidse binnenstad werkt Zooma samen met haar partners en opdrachtgevers aan mobiele oplossingen die écht van meerwaarde zijn. Meer informatie? Neem dan eens contact op met menno@zooma.nl of tim@zooma.nl. Leuk om te weten is dat Menno al jaren lang belangeloos het IT landschap van onze tennisclub ondersteunt en al jarenlang vast lid is van de Open Leidse toernooicommissie. 

Dani-tech BV

Dani-tech is al meer dan 25 jaar een vooraanstaande, betrouwbare leverancier in hydraulische en mechanische aandrijftechniek. Dani-tech staat bekend om de grote mate van flexibiliteit en het probleem oplossend vermogen voor klantspecifieke vraagstukken. Vanuit Zoeterwoude werken de mannen van Jan Peter Klijn elke werkdag aan kwaliteitsproducten voor haar klanten. Meer informatie? Neem dan contact op met jpk@dani-tech.com.

Hageman/Alleverbouwingen.com

Hageman alle verbouwingen is sinds 1996 gevestigd in Leiden en is werkzaam in de gehele regio. Hageman werkt voornamelijk voor particulieren en heeft de ambitie haar klanten zo breed mogelijk te bedienen. Zo plaatst Hageman niet alleen uw nieuwe keukendeur, maar realiseert ook een complete renovatie, inclusief schilderwerk en het leggen van de vloeren. Hageman werkt alleen met gekwalificeerde vakmensen en voert uw project uit met oog voor detail. Daarnaast hebben de huizen in de Burgemeester- en Professorenwijk bouwtechnisch gezien geen geheimen meer voor Martijn die inmiddels al twintig jaar actief is in deze wijk. Voor meer informatie mailt u naar info@alleverbouwingen.com.

van der Zeeuw en Jongmans Schilderwerken

Van Der Zeeuw en Jongmans is een klein schilderbedrijf (tevens leerbedrijf) met ruim 30 jaar ervaring in totaal onderhoud. Het grootste deel van haar werkzaamheden bevinden zich in de particuliere sector. Daarnaast hebben wij ook opdrachtgevers in de zakelijke markt waaronder winkels/winkelketens, verenigingen van eigenaren, stichtingen en beleggingsmaatschappij. Service, kwaliteit, nazorg, afspraken en advies is voor voor van der Zeeuw en Jongmans Schilderwerken als vanzelfsprekend. Maar liefde voor het schildervak is bij van der Zeeuw en Jongmans Schilderwerkenprioriteit! Carlos en zijn mannen hebben recentelijk nog de bar en andere delen van het clubhuis onder handen genomen. Dus als u de kwaliteit met eigen ogen wil bewonderen dan weet u waar u moet zijn. Prima reden om ook weer eens een balletje te slaan! Voor meer informatie mailt u naar info@zjschilderwerken.nl

Verzekerjewel.nl

De website voor het vergelijken van én het afsluiten van al uw verzekeringen. Verzekerjewel.nl vergelijkt 30 verzekeraar op het gebied van premie en pakket, bespaart u daarmee vele euro's en begeleidt u daarnaast op een prettige en professionele manier bij het overstappen van verzekeraar. Voor meer informatie mailt u naar servicedesk@verzekerjewel.nl of belt u tijdens kantooruren 071-516 24 75. 

Visser Fysio en Sport

Visser fysiotherapie en sport is een HKZ gecertificeerde top praktijk, die al bijna 40 jaar een begrip in Leiden en omstreken is. Van een éénmanspraktijk is Visser fysiotherapie en sport uitgegroeid tot een dynamische praktijk met twee vestigingen in Leiden. Beide vestigingen hebben de beschikking over een grote professioneel ingerichte oefenzaal met kracht- en testapparatuur, waaronder een BIODEX voor isokinetische krachttesten. Binnenkort worden de details van de overeenkomst bekend gemaakt, maar een vast blessurespreek uur voor Roomburgers is een onderdeel hiervan. Voor meer informatie mailt u naar info@visserfysio.nl of belt u 071 51 23 111

Nieuwe Sponsoren 2017

De sponsorcommissie is bijzonder trots dat het kan medelen dat er op 1 januari 2017 drie nieuwe clubsponsoren bijkomen. Kwaliteitsbedrijven met een uitstekende reputatie in de Leidse regio! Hieronder kunnen wij u alvast een heel klein tipje van de sluier onthullen. Meer informatie over onze nieuwe partners krijgt u begin 2017. 

LEK® makelaars en taxateurs

Op een prachtige, zeer markante, maar vooral opvallende locatie in het centrum van Leiden, bevindt zich LEK® makelaars en taxateurs. Op de begane grond (hoek Stadsparkeerplan - Haagweg), in de voormalige concierge/wachtmeesterskamer zijn op  1 augustus 2011 de deuren open gegaan van dit jonge, ambitieuze maar vooral creatieve makelaarskantoor met als motto: Bent u op zoek naar een standaard makelaarskantoor? Belt u LEK® makelaar en taxateurs dan maar niet!    

De uitdaging bij LEK® makelaars en taxateurs is om alles, maar dan ook echt alles uit de kast te trekken om uw huis optimaal te verkopen of te verhuren! Denkt u daarbij aan bijvoorbeeld: 2- en 3- dimensionale plattegronden, 'echte' video's van uw huis (geen aan elkaar geplakte foto's), wellicht zelfs 3-d video om uw huis nog meer van het scherm af te laten spatten! Eigenaar Ralph Lek, geboren aan de Hoge Rijndijk, bruist van de creativiteit. Leuke voorbeelden hiervan zijn de opvallende grote canvas raampresentaties die zichtbaar zijn vanaf de Haagweg en de unieke gemeentelijke eLEKtriciteitskast die omgepimpt is tot reclamezuil. Voor meer informatie kijkt u op www.lekmakelaars.nl.

De Stadthouder Food en Drinks

Grandcafe De Stadthouder is gevestigd in een eeuwenoud grachtenpand op een unieke locatie in Leiden, te weten Nieuwe Rijn 13. Met een ruime terrasboot, ruimte voor feesten en partijen een een heerlijke kaart is het altijd goed toeven bij de gebroeders Bennink. Meer informatie over dit prachtige etablissiment krijgt u volgend jaar. Niks houd u natuurlijk tegen om alvast even op ontdekkingstocht te gaan. 

Fides Makelaars 

Fides makelaars zijn en voelen zich thuis in Leiden met zijn historische binnenstad en de omliggende wijken die onze mooie stad zo’n veelzijdig beeld geven. Fides Makelaars is hier al bijna dertig jaar gevestigd, dus kent Fides Makelaars elke steeg en iedere laan. Ook in de nabijgelegen dorpen Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude is Fides Makelaars regelmatig te vinden. Martijn Verbeek Wolthuys en zijn team kunnen u dan ook vakkundig adviseren over de verschillende mogelijkheden om uw woondromen waar te maken in de regio. Voor meer informatie mail naar info@fidesmakelaarsleiden.nl of bel 071-5158080. 

Afscheid

Afscheid hebben we als vereniging genomen van Smittenaar Accountancy, Doortast Fysiotherapie en Snellink Bouw en Advies. Smittenaar Accountancy was sponsor van het eerste uur en daarnaast natuurlijk een graag geziene Roomburger. Het deed dan ook echt pijn om het bord te verwijderen, maar aan alles komt een keer een einde. Beste Hans, namens bestuur en de sponsorcommissie ben ik je ongelovelijk dankbaar voor je financiele steun de afgelopen zes jaar. Ik wens je al het goede toe! Barend van Doortast heeft besloten om te stoppen met clubsponsoring omdat dit niet langer onderdeel is van de strategie van zijn bedrijf. Wij zijn als club Barend zeer dankbaar voor zijn steun en support tijdens de Open Leidse Kampioenschappen. 

Zo...nu heeft u die heerlijk dikke sponsorupdate echt helemaal uitgelezen. Dank voor uw tijd en aandacht! En tot januari 2017 voor een nieuwe update...

Vriendelijke groet namens de sponsorcommissie, 

Niek Bakker 

« Terug

» Nieuws archief