Nieuws

Oktoberfest 14 & 15 oktober!

Het tennisseizoen nadert zijn laatste periode. De intentie is om het seizoen medio oktober goed uit te luiden met achtereenvolgens:

- een sachertorte toernooi met lunch voor de golden oldies op vrijdag 14 oktober vanaf 10.00 uur.
- alle seniorleden is er een echt Oktoberfest met bier en braadworst en toernooi op zaterdag 15 oktober vanaf 16.00.

Het seizoen kende een goede start met het openingstoernooi in de trant van Roland Garros, waarbij door de leden van Roomburg werd gestreden voor heerlijke Franse wijnen en kaas-en worstplateaus.
Voor de zomer werd de competitieperiode afgesloten met diverse Wimbledon-achtige festiviteiten. Voor de golden oldies was er een Wimbledon toernooi met de befaamde aardbeien met slagroom. Voor de competitiespelers en de andere leden was er de Wimbledon White Party. Een hele gezellige avond die werd afgesloten met desperado's! 
Voor de afsluiting van het seizoen staan de oktoberfeesten van Duitsland centraal. De seizoensafsluiting wordt gestart met een sachertorte toernooi met lunch voor de golden oldies op vrijdag 14 oktober vanaf 10.00 uur.
Daarnaast is er voor de seniorleden een Oktoberfest en toernooi op zaterdag 15 oktober vanaf 16.00. Tijdens dit “bier-met-braadworstfestijn” zijn alle Heidi’s en Peters natuurlijk van harte welkom!
Inschrijven kan op de inschrijflijsten in de gang of via de website.

« Terug

» Nieuws archief