Nieuws

Senioren Clubkampioenschappen

Beste Roomburgers, 

Doen jullie dit jaar ook weer mee?!

De jaarlijkse Senioren Clubkampioenschappen komen er weer aan! Het áltijd gezellige toernooi vindt dit jaar plaats van donderdag 25 augustus t/m zondag 4 september 2016. 

Inschrijven kan vanaf heden t/m zaterdag 20 augustus 23.59u. Klik hier om je in te schrijven!

Inschrijving staat open voor:
Senioren die lid zijn van Roomburg, en junioren, eveneens lid van Roomburg, mits zij voldoen aan de voorwaarden zoals vermeld in het wedstrijdreglement. De winnaars van 2015 dienen zich zoals gewoonlijk één categorie hoger in te schrijven dan op het door hen gewonnen onderdeel. 

Bij deelname aan één onderdeel zijn er verhinderingen toegestaan verspreid over maximaal vier dagen. Bij deelname aan twee onderdelen geldt een maximum van drie dagen. In het finaleweekend kunnen geen verhinderingen worden opgegeven. Voor overige richtlijnen verwijzen wij naar het wedstrijdreglement. Het reglement is te vinden op toernooi.nl en is doorslaggevend. 

De inschrijfkosten bedragen dit jaar EUR 7 per persoon per onderdeel. Dit bedrag wordt per automatische incasso afgeschreven. 

Over de eerste wedstrijd per onderdeel worden spelers via de mail geïnformeerd door de commissie. Check dus regelmatig de mailbox! Voor overige wedstrijden en wijzigingen in de planning vragen wij je om dagelijks toernooi.nl in de gaten te houden. 

Ook dit jaar zijn wij weer te volgen via Facebook !

Doe mee en geniet van 11 dagen gezonde gezelligheid. De commissie heeft weer een aantal leuke festiviteiten voor jullie in petto.

Ten slotte nog een boodschap aan alle recreatieve tennissers: Gedurende de clubkampioenschappen zullen er nauwelijks tot geen banen beschikbaar zijn om vrij te spelen. Wil je die week toch tennissen? Schrijf je dan in ;)

Laten we er weer met z'n allen een succesvol toernooi van maken!

Groeten, 

De Toernooicommissie

 

« Terug

» Nieuws archief